hacamat hakkında sorular

hacamat hakkında sıkca sorulan sorular

1) hacamat yatıracam ama korkuyorum çok acıyormu?
cevap: hayır hacamat dışardan bakıldığında sanki çok korkulacak birşeymiş gibi gelsede aksine acısı olmayan bir tedavi yöntemidir bunu yakınlarınızdan yaptıran varsa sorabilirsiniz veya yaptırıp kendinizde görebilirsiniz.

2) hacamatın yan etkileri nelerdir?
cevap: hacamatın hiç bir yan etkisi olmayıp aksine şifası çok fazladır

3) hacamat yaptıracam yaptırmadan önce ne yapmam gerekli?
cevap:hacamat yaptırmadan önce fazla yemek yememiş olmanız gereklidir ne çok ac nede çok fazla tok olmanız gereklidir örneyin saat öglen 1 de hacamat yaptıracaksanız 11 de kahvaltınızı bitirmiş olmalısınız

4) hacamat kiraz yemeden önce yapılması gereklidir deniyor bunun hikmeti nedir acıklarmısınız.
cevap: kiraz yemeden önce denmesinin nedeni kiraz kanı sulandırdıgı için kan akışkanlıgı fazla olma ihtimalinden dolayıdır yoksa başka bir nedeni yoktur.

5) benim psikolejik rahatsızlıgım var hacamat bana iyi gelirmi
cevap: bize gelen hastaların sayısı o kadar çokki bu hastalıktan dolayı malesef günümüz şartları nedeniyle insanlar ruhsal bir çöküntü içersine giriyorlar allah.c.c hepimizin yardımcısı olsun inşallah evet bu hastalığı allahın izni ile hiç bir ilaç kullanmadan 3 veya 4 seansta % 80 % 90 oranlarda bu hastalığı allahın izni ile bu hacamat tedavisiyle iyileştiriyoruz bu konuda sizlere bir çok örnek gösterebilirim.

6) bende aşırı derecede yıllardan beri bir baş ağrısı bulunmakta hacamat tedavisiyle geçermi?
cevap: bu zamana kadar bize bu şikayetle gelen hastaların hepsinde
% 100 iyileşme saglanmıştır bazısında 1 senasta % 100 yüzlük sonuç elde edilmiştir bazısındada 2.seansta % 100 de yüzlük başarı elde edilmiştir.

7) bende panik atak var hacamat iyi gelirmi?
cevap: evet panik atak hastalarımızda ilk seansta % 50 başarı saglamaktayız iyileşme sürecini takip ederek 2 veya 3 seansta % 100 başarı elde etmekteyiz.

8) hacamat bağışıklık sistemini güçlendirirmi ben sürekli grip oluyorum
cevap:hacamat muazzam derecede bagışıklık sistemini güçlendirmekte öyleki hacamatı vucudun ilgili noktalarına yapılınca vucud birden bire bir harekete geçip muazzam bir derecede çökmüş olan bagışıklık sistemini tekrardan harakete geçirmektedir bunu akapunkturlada yapmaktadırlar ama bu hacamatın ilk önce sünnet derecesi vardır daha sonrada akapunkturdan daha fazla etkisi olmaktadır çünkü akapunktur sadece o noktaları uyarmaktadır ama hacamat hem vucuddaki sinir sistemlerini uyarmaktadır hemde vucudumuzda bulunan pıhtı yani işlevini yitirmiş olan kanı dışarı atmaktadır o nedenledirki hacamat akapunktur tedavisinden 70 kat daha etkili bir yöntemdir.

9)hacamat vesvese takıntı ve büyü gibi rahatsızlıklara faydası olurmu?
cevap: evet bu saymış oldugunuz rahatsızlıklara hacamatın büyük etkisi vardır özellikle kalp ve baş kısımlarından yapılan hacamat bu rahatsızlıklara muazzam derecede etki etmektedir bazı alimler baştan yapılan hacamatın 50 yıllık kökleşmiş olan sihir büyü gibi şeyleri def edildigi söylenmektedir.

10)kas ağrılarım var özellikle omuzlarımda yanma oluyor hacamat iyi gelirmi?
cevap: kas ağrılarının hepsini % de 100 lük bir oranla ilk seansta hacamat tedavisiyle iyileşmektedir bunun etkisini daha yapılır yapılmaz hissedebilirsiniz

11) sırt bölgemde aşırı derecede sivilceler bulunuyor hacamatla düzelirmi?
cevap: sırt bölümdeki sivilcelerin hacamat tedavisinden sonra iyileşme oranı hemen hemen ilk seansta % de 100 dür bu bazılarında 1 kaç seans sonrada görüle bilir hacamat yapıldıktan 1 2 hafta sonra muazzam derecede sırtınızdaki sivilcelerin iyileştigini göreceksiniz

12) eklem ağrıları ve romatizmalarda hacamatın etkileri nasıldır?
cevap: eklem ağrıları ve romatizmal hastalıklarda hacamatın etkileri şaşırılacak kadar etkilidir ama şunuda söylemek gereklidirki yaşı ilerlemiş kişilerde romatizmal hacamat tedavisinde çok yüksek sonuçlar alınmamaktadır ama genç kesimlerde bu tedavi çok iyi sonuçlar vermektedir

13) sünizit ve migren hastalarında hacamat nasıl bir sonuç vermektedir?
cevap: evet günümüz tıp’ı malesef bu hastalıklara sadece bir kaç ilaç verip geçiştirmektedir ve bu işlem sadece hastayı oyalamaktan başka birşey degildir evet hacamatla sinüzit ve migren hastalıkları olsun çok iyi sonuçlar alınmaktadır bu bazılarında % 50 ve % 100 gibi kişiye göre degişmektedir ve hastalığın derecesine göre degişmektedir sinüzit ve migrende ilk seansta etkilere görülmektedir ama 2 ve daha sonraki seanslarda çok daha iyi sonuçlar alınmaktadır

14) normal kan vermekle hacamatın arasındaki fark nedir?
cevap: evet insanların en çok sormuş oldukları soru budur normal kan vermek atar damar ve toplar damarlardan gerçekleşmektedir bu işlem sadece oradan akan kan akışını temizlemektedir ama hacamatla yapılan işlem çok farklıdır hacamat kılcal damarlardan yapılmaktadır damarlarımız şöyle düşünürsek atar damar bir otoban gibi toplar damarda cadde gibidir ama kılcal damarlar çok dar sokaklar gibidir yani burada kan çok fazla hareket etmemektedir bu netice itibari ile oradaki kanlar işlemini yitirmekte ve kılcal damarlardaki kan hücreleri ölmektedir ingiliz kraliyet ailesi hastanesinin yapmış oldugu bir açıklamaya göre hastalıkların % 80 lik bir kısmı kılcal damarlardaki kan hücrelerinin işlevlerini yitirmiş olmalarındandır denilmektedir bu netice itibari ile kızılaya verilen kan ile hacamat arasında çok büyük farklılık vardır



( 20359 Okunma )

Etiketler hacamat hakkında sorularkan vermekle hacamat arasındaki fark nedireklem ağrıları hacamatromatizma hacamatpanik atak hacamat tedavisisünizit ve hacamat tedavisimigren ve hacamat tedavisikas ağrıları ve hacamat tedavisihacamatın yan etkileri
Arama
Anket
  • Hacamat Yaptırdınız mı ?
  • Evet
  • Hayır
  • Düşünmüyorum
  • Sürekli Yaptırırım